KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Redakcija, 13.07.2020.

Lady Gaga, zaštitno lice mirisa Voce Viva tvrtke Valentino Beauty


Krajem rujna regiju očekuju dvije poslastice – predstavljanje brenda Valentino i novog mirisa za žene Voce Viva


Ljeto je u svom punom zamahu i mnogi od nas već uživaju, ili sanjare o dugim i pomalo lijenim danima punim sunca, o moru, pješčanim plažama i svim onim užicima što ih vezujemo uz ljeto i godišnji odmor. Ako vam je ovog trenutka  i sama pomisao na jesen mrska i beskrajno daleka, evo vijesti koja će razveseliti sve zaljubljenike u luksuzne brendove. Naime, unutar portfelja L'Oreal Luxe brendova, u našu regiju krajem mjeseca rujna dolazi veliki VALENTINO!

 

Paralelno s predstavljanjem brenda, s nestrpljenjem se očekuje i novi miris za žene, VOCE VIVA, čija je službena ambasadorica Lady Gaga, globalna diva veličanstvenog glasa i umjetničkih performansi.

 

 

Lady Gaga jedan je od najsnažnijih glasova suvremene glazbene scene i jedina izvođačica koja je u istoj godini osvojila nagrade Oscar, Grammy, BAFTA i Zlatni globus, koje je zaslužila svojim vrhunskim nastupom u filmu Zvijezda je rođena.

 

Valentino sa zadovoljstvom najavljuje lansiranje novog parfema, Voce Viva, koji je osmislio kreativni direktor Pierpaolo Piccioli u suradnji s tvrtkom Valentino Beauty. Valentino Voce Viva zamišljen je kao glas koji prenosi poruku diljem svijeta i poziva svakoga da dirne srca drugih i nadahne ih da ostvari svoje snove. Voce Viva odražava vrijednosti uključivosti i individualnosti ove modne kuće i slavi jedno od najintimnijih ženskih čula.

Lady Gaga glas je i ikona  jedne generacije, već više od desetljeća ona nadahnjuje milijune ljudi diljem svijeta. Modnu kuću Valentino i pjevačicu ne povezuju samo talijanski korijeni. Kao simbol poštovanja različitosti i pronalaska svojeg mjesta pod suncem, Lady Gaga zastupa iste vrijednosti kao Valentino.

 

„Budi svoj, voli sebe i ne odustaj od svojih snova.” Lady Gaga

 

„Lady Gaga utjelovljuje slobodu, samouvjerenost i čisto srce. Svojim sudjelovanjem u ovoj kampanji podiže simboličku vrijednost projekta na najvišu razinu. Ona je ikona svoje generacije. Njezina poruka slobode, strasti prema umjetnosti, samouvjerenosti i ravnopravnosti jednaka je onoj koju zagovara zajednica Valentino. Ponosan sam što nam se pridružila.” Pierpaolo Piccioli

 

Reklamna kampanja za parfem Voce Viva bit će predstavljena u rujnu 2020. prilikom globalnog lansiranja ovog novog parfema.

 

*fotografija portreta: Maria Moratti/Contigo/Getty Images  

*fotografija red carpet: Filippo Monteforte/Getty images