KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Promo, 23.09.2020.

2020 MON GUERLAIN Bloom of Rose EDP


Žena je mnogostruka, stoga je i MON GUERLAIN takav. Sa svakom novom varijacijom, ovaj emblematski miris kuće izražava po jednu od suvremenih ženskih faseta na način da stvara nov mirisni trag žene.


Strast pokreće svijet, a Mon Guerlain Bloom of Rose Parfemska voda utjelovljuje strastvenu ženstvenost, prikazujući  i naglašavajući strast kao jedan od aspekata osobnosti. Ovaj stilizirani miris, kojeg potpisuju Thierry Wasser i Delphine Jelk,  nadahnuće crpi izravno od svoje neponovljive i neusporedive muze, Angeline Jolie. Snažna osobnost Angeline Jolie ono je što ovaj put dolazi u fokus. To, i njezina strast, koja se pokazala tijekom njenog prvog posjet Kambodži, posjet koji je ostavio dubok i emocionalan utjecaj na njezin život i doveo ju do brojnih promjena: od preuzimanja posebnih projekata i izrade novih humanitarnih obveza, do ispunjavanja hitnijih želja, poput želje da postane majka.

 

Bloom of Rose Eau de Parfum izražava ovu čvrstinu i radost koju sve mi, ne samo Angelina Jolie, doživljavamo u trenucima osobnog, profesionalnog, intelektualnog i emocionalnog ispunjenja.

Ovaj cvjetno voćni mirisni spoj personificira čistu ljubav, ljubav zbog koje srce brže kuca. Strastveno.

 

Smiona crvena poput ruže

 

 Mon Guerlain Bloom od Rose parfemska voda ilustrira bit strasti. Unutar ove cvjetne i voćne verzije mirisa, ruža se izražava kroz svaki od svojih aspekata. Kao kraljica cvijeća i dragulj u Guerlinadi mirisnoj kruni, njena suština i apsolut čine je dvostruko snažnom. Dok su Sambac jasmin i lavanda još uvijek dio kompozicije, blistav cvijet naranče koji se pojavio u Bloom of Rose toaletnoj vodi, ublažen je kako bi ruža došla do izražaja. Ovdje je kultni cvijet u središtu pozornosti zahvaljujući izdašnim količinama i odvažnim dozama bugarske ruže i apsoluta turske ruže. U međuvremenu, veseli nagovještaji ukusne voćne kruške donose tračak razigranosti, dok vanilija daje toplinu koja se pojačava zadivljujućim i strastvenim drvenastim paćulijem i sandalovinom.

 

Sastojci: Sambac jasmin, Carla lavanda, Damascena Turkish rose, Damascena Bulgarian rose, vanilija i kruška

 

Evo što o Mon Guerlain Bloom of Rose Parfemskoj vodi kažu njeni kreatori:

 

Thierry Wasser:

“U ovoj novoj Eau de Parfum verziji mirisa, ruža se izražava u potpunosti i bez ograničenja. Pojavljuje se u cijeloj kompoziciji, u gornjim notama zahvaljujući esenciji bugarske ruže sa svojim voćnim fasetama, poput maline i ličija, a zatim u bazi s karakternim apsolutom turske ruže koji naglašava i izražava mnogo dublje, bogatije, medene fasete ruže. To je istinski omaž kraljici cvijeća."

 

Delphine Jelk:

“Bloom of Rose je više cvjetna, a manje orijentalna ekspresija Mon Guerlain-a. Od toaletne vode do parfemske, latica ruže poprima cijelu blistavost buketa crvenih ruža te se raskošno pojavljuje u cijelosti u gornjim notama i notama baze mirisa."

 

Blistava bočica

 

 

Besprijekorna u svom dizajnu, boca Mon Guerlain nadahnjuje se amblematičnim četverolisnim oblikom koji je prvi dizajnirao Gabriel Guerlain, a izradio Baccarat 1908. godine.

 

Vibrantna kampanja

 

 

U novom vizualnom prikazu kampanje Emmanuela Lubezkog, Angelina Jolie pojavljuje se veoma senzualno. Oči joj izražavaju više snage nego ikad, ženstvenost i strast u duši. Za print, umjetnik Damien Blottière stvorio je ekskluzivni kolaž koji prikazuje crvenu ružu i bocu sa zapanjujućim nadrealističkim duhom.