KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Promo, 20.09.2020.

Predstavljamo novi miris kuće Giorgio Armani, My Way


Nova vizija ženstvenosti, istinska i slobodna, satkana od povezanosti koju imamo s drugima


MY WAY, novi miris kuće Giorgo Armani, odražava novu viziju ženstvenosti koja je istinska i slobodna. Inspiriran je potragom za značajem i autentičnošću izvan samog sebe, koja kreira smisao bivanja. Kroz utjecaj iznenadnih susreta i novih iskustava rađa se otvorenost prema drugima uz koju otkrivamo dubine svoje osobnosti. Intimno, ali univerzalno „Ono sam što živim” utjelovljuje ovaj duh.

 

 

MY WAY vizija ženstvenosti inspirirana je „otvorenom knjigom” koju ispisuju bogata životna iskustva koja grade karakter osobe.

 

“Vjerujem da bogata iskustva,

koja doprinose promjenama,

dolaze kroz razmjenu među kulturama”.

Giorgio Armani

 

Mirisno iskustvo prikupljeno diljem svijeta

 

 

MY WAY je suvremeni cvjetni miris za nove generacije. Svijetao, moderan i ženstven, ovaj opijajući miris poput moćnog je i blistavog buketa bijelog cvijeća, koji širi duh nove ženstvenosti koju karakterizira otvorenost, elegantnost i samootkriće.

 

Carlos Benaïm i Bruno Jovanovic, kreatori mirisa,  odabrali su najfinije sastojke kako bi ispričali MY WAY priču, odvodeći osjetila na nezaboravnu mirisnu avanturu. MY WAY miris predstavlja svojevrsnu fuziju kultura, objedinjujući najfinije sastojke sakupljene diljem svijeta.

 

Gornje note MY WAY mirisa komponirane su od kalabrijskog bergamota u Italiji i egipatskog cvijeta naranče. Ova fuzija kreira prozračnost, pozivajući nosioca da se upusti u avanturu za novim doživljajima i poznanstvima.

 

U srcu MY WAY mirisa je indijska tuberoza, u spoju s jasminom Grandiflorum i jasminom Sambac, također iz Indije, za prekrasan, ženstveni duh.

 

Temeljne note mirisa komponirane su od Premium Bourbon vanilije s Madagaskara, cedrovine iz Virginie te bijelog mošusa. Ova topla baza kreira miris koji je poput vrijednog talismana, nezaboravan dio avanture i podsjetnik na proživljena iskustva i susrete.

 

Najfiniji sastojci, održiv razvoj

 

Armani Beauty zalaže se za korištenje prirodnih sastojaka koji su ekološki uzgojeni kako bi se osigurala njihova održivost. Proces se odvija putem lokalnih programa koji podržavaju zapostavljene i ekonomski ranjive zajednice, u suradnji s lokalnim nevladinim udrugama.

 

U ovom slučaju mirisa My Way riječ o vaniliji ubranoj na Madagaskaru. Ovaj program promovira socijalnu uključenost na način da se prioritiziraju lokalni proizvođači koji će osigurati posao i prihode onima koji su obično isključeni iz tržišta rada.  Na taj se način, u potpuno kontroliranim uvjetima, proizvodi vanilija najbolje kvalitete.

 

U suradnji s lokalnom nevladinom udrugom Fanamby, cijeli proces se odvija u Sava regiji, u glavnom mjestu za proizvodnju vanilije na Madagaskaru. Fokus programa je trostruki: promoviranje razmjene proizvoda, povećavajući kvalitetu same vanilije uz minimalne i stvarne cijene, kako bi se osigurali prihodi za lokalne proizvođače. Na taj način potiče se proizvođače na uzgajanje riže i kave uz vaniliju, te također potiče na poduzetništvo i štiti bio raznolikost regije. Osim toga, važno je i pošumljavanje, program kojim se nastoji zasaditi 150 hektara šumskog područja do kraja 2020. Procijenjeno je da će ovaj program donijeti korist barem 30% lokalnih farmi na tom području.

 

Uz to, miris je formuliran na bazi biljnog alkohola, deriviranog iz francuske cikle uzgojene na organski način.

Indijska tuberoza u srcu mirisa ručno je ubrana u regiji Mysore, na farmama i poljima naselja Tirumakudal Narsipur u Karnataki. Posebno proizvedeno za Giorgia Armani, srce tuberoze dobiveno je koristeći tehniku molekularne destilacije, koja omogućava parfumerima odabrati specifičnu molekulu tuberoze. Rezultat je nota koja je vrlo kremasta, baršunasta te svojim mirisom priziva cvjetna polja tuberoze. Procesom molekularne destilacije dragocjeni, prirodni sastojak se otkriva do same srži i na taj način otkrivaju se prekrasni, skriveni aspekti mirisa.

 

Cvijet naranče kreiran je uz korištenje modernizirane verzije artizanalne ekstrakcije, koja omogućava sakupljanje sastavnica mirisa koje biljka otpušta. Nakon što je voće gorke naranče ubrano u Egiptu u siječnju, a cvijeće naranče u ožujku i travnju, proces se nastavlja u Kairu. Ovaj dugotrajan i intenzivan proces uključuje ponavljajući proces ubrizgavanja cvijeta naranče u esenciju gorke naranče kako bi se postigla hladna ekstrakcija mirisa. Ova potpuno prirodna metoda čuva svo bogatstvo i kompleksnost cvijeta naranče, uz postizanje potpune vibrantnosti voća.

 

Još jedan dio procesa dobivanja profinjenog mirisa MY WAY je trenutak kada parfumeri kombiniraju sastojke koji čine sami koncentrat mirisa, važući ih u Grassu u Francuskoj. Nakon što se sastojci pomiješaju na odgovarajućoj temperature,  ručno se važu tradicionalnom metodom koja rezultira savršenom konstrukcijom mirisa.

 

Pažljivo osmišljen dizajn

 

 

Miris MY WAY  reflektira i dugotrajnu posvećenost Giorgia Armanija održivom razvoju i očuvanju okoliša. Glatka, prozirna bočica  ima okruglasti, tamno plavi čep koji predstavlja talisman protkan životnim iskustvima. Kontrast tamno plavog čepa i vibrantne roze tekućine stvara upečatljivi stilski i modni detalj.

Sama bočica MY WAY mirisa može se reciklirati. Kreirana s inovativnim i besprijekornim sistemom ponovnog punjenja, sa svim komponentama istog koje se mogu reciklirati, MY WAY bočica doprinosi smanjenju otpada i potiče postupak recikliranja.

 

Adria Arjona - ono sam što živim

 

 

Glumica Adria Arjona istinski utjelovljuje MY WAY. Rođena je u Portoriku, a odrasla između Južne i Središnje Amerike. Njezin život obilježile su glazbene turneje na kojima je pratila svog oca glazbenika, Ricarda Arjona. Prisjećajući se ovog perioda kao avanture, njena osobnost oblikovana je mjestima i ljudima koje je na toj životnoj avanturi susretala.

 

Još kao dijete bila je odlučna i svojeglava. Tu svoju buntovničku energiju usmjerila je u satove glume u srednjoj školi, kada se obitelj preselila u Miami. Obuzeta kazališnom umjetnošću, nakon završenog školovanja preselila se u New York kako bi pohađala renominirani institut za dramsku umjetnost Lee Strasberg Theatre & Film Institute.  Upravo je ovo iskustvo doprinijelo sužavanju fokusa na umjetnost, gdje je Adria studirala performanse od 1940-ih do 1950-ih godina te nezasitno iščitavala predstave, kako bi se usavršila na području glume.

 

Adria Arjona sada živi u Los Angelesu. Autentična i prirodna, slijedi trag do otkrića vlastitog puta te u potpunosti vjeruje svojim instinktima. U kampanji za miris Adria poziva gledatelja da se uputi s njom u avanturu istraživanja novih mjesta, ljudi i kultura.

 

“Možeš mi oduzeti sve,

ali mi ne možeš oduzeti ono što sam proživjela.”

Adria Arjona

 

Adria Arjona zaista utjelovljuje MY WAY.