KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Redakcija, 22.09.2020.

Voce Viva, nadolazeći parfem kuće Valentino Beauty


Kampanje za nadolazeći parfem kuće Valentino Beauty - pozivnica za zajedništvo i svijet veće uključivosti


Sredinom ljetnih mjeseci, za kraj rujna najavljen je dolazak novoga branda u našu regiju.  I zaista, u posljednjoj smo rujanskoj dekadi  i Valentino beauty dostupan je u svim parfumerijama.

 

Talijanska modna kuća Valentino predstavila je novi miris VOCE VIVA, napravivši time novi korak u povijesti linije Valentino Beauty. Zaštitno lice novog mirisa je pjevačica Lady Gaga.

 

 

Voce Viva  himna je hrabrosti, individualnosti i slobodi.

U srži filozofije parfema je glas (Voce) — njegova snaga, jedinstvenost, važnost i sposobnost utjecaja.

 

Glas i parfem dijele mnogo zajedničkog: ostavljaju nevidljiv, ali izrazito nezaboravan trag. Također predstavljaju jedinstvenu značajku svake žene.

 

"Kada glas govori istinu, njegov utjecaj na svijet i ljude može imati nevjerojatnu snagu i ljepotu. To je postalo nadahnuće za parfem Voce Viva, kao i njegov slogan: "Moj glas, moja snaga", govori Garanz Delai, glavni direktor kuće Valentino Beauty.FILM koji predstavlja parfem Voce Viva, kao ideja proizašla iz virtualne suradnje umjetničkog ravnatelja kuće Maison Valentino Pierpaola Picciolija, redatelja Harmonyja Korina iz Los Angelesa i Lady Gage, pozivnica je za zajedništvo i svijet veće uključivosti.

 

Pjesma posvećena različitosti i uključivosti, baštini i suvremenosti, poruka filma „Moj glas, moja snaga” poziva ljude da upotrijebe svoj glas da bi podijelili vlastite vrijednosti, različitosti i uvjerenja.

 

 

„Moj je glas ono za što se zalažem,

ono zbog čega me se čuje,

potvrda moje individualnosti.

Glas je živ. Ima vlastiti život.

Glas je sila prirode.

Priroda je moćna.

Važno je kako ga upotrebljavate.”

Lady Gaga

 

Svojim modernim osjećajem za sliku i kinematografskim pristupom, redatelj Harmony Korine snima Lady Gagu u snazi trenutka kada žena upotrebljava svoj istinski glas.

Lady Gaga, snimljena sama, među drvećem prošaranim svjetlošću u šumi u Los Angelesu u svrhu poštivanja socijalne distance, cijelom svijetu pjeva pjesmu „A Sine from Above”, a ljudi, snimljeni na krovovima napuštenih zgrada u Barceloni, udružuju glasove u zbor, slušaju pjesmu i pridružuju se njezinoj inspirativnoj energiji. 

Napisana u čast snazi glazbe koja joj je pomogla promijeniti život, kada čuje pjesmu, „njezino srce odmah zacijeli”.

 

Voce Viva miris

 

 

Tvorci mirisa u suradnji s parfumerima Honorine Blanc i Amandine Claire Marie, u parfem su unijeli tri osnovna principa kuće Valentino: boju, cool i couture.

 

Voce Viva je cvjetno-drveni miris čije note slave snagu žena i bude njihov glas.

Miris započinje esencijom bergamota, omekšanom notom slatke i sočne talijanske mandarine. Svježi pikantni ekstrakt đumbira dopunjuje te jarke citrusne note.

Srce mirisa tvori buket bijelih cvjetova koji stvara poseban trag. Raskošan miris cvijeta naranče stapa se s voćnom nijansom zlatne gardenije i španjolskog jasmina.

Neočekivani sklad kristalne mahovine (koja je dugo bila rezervirana za muške mirise) iznenađuje svojim drvenastim i mineralnim notama u bazi mirisa, te stupa u vruću igru s dva oblika sirovine.

Topla i mliječna sandalovina u harmoniji je sa slatkim mirisom vanilije s Madagaskara. Ta neočekivana oštrina mahovine, ublažena senzualnošću vanilije, govori o slobodi i asertivnosti žene kuće Valentino.

 

Jedinstveni dizajn bočice razrađen pod umjetničkim vodstvom Pierpaola Picciolija, poziva da je se uzme u ruke i pokaže svoj vlastiti glas u svijetu Voce Viva.

Ovaj put je kuća Valentino izabrala potpuno novu, jarku i dinamičnu ružičastu nijansu kultne crvene boje ove modne kuće.

 

Bočicu krase Valentino zakovice koje pridaju buntovnički touch za više samopouzdanja. Profinjenost i čistoća linija dodatno naglašavaju vještinu dizajna, koji podsjeća na siluetu i obline haute couture haljine u sredini bočice.

 

fotografija portreta: Maria Moratti/Contigo/Getty Image