KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Promo, 19.11.2020.

Power Stay ruž za usne s laganom, a dugotrajnom formulom


Avonov novi ruž s ekskluzivnom formulom koja ga čini lakim, nježnim i postojanim na usnama


Avon, kompanija ljepote koja svake sekunde širom svijeta prodaje četiri ruža za usne, sada predstavlja novitet koji jamči udobnost,  živopisne boje i postojanost i do 10 sati: Avon True Power Stay ruž za usne.

 

 

Dizajniran s preciznim vrhom za jednostavnije nanošenje, ekskluzivan oblik omogućava da ruž lakše klizi preko usana i pruža potpuno pokrivanje u samo jednom nanosu. Power Stay ruž, novi član Avonove makeup obitelji, također ima jedinstvenu formulu koja obećava posebnu lakoću osjećaja na usnama nakon nanošenja.

 

Ruž dolazi u 14 živopisnih, visoko pigmentiranih, nijansi koje odgovaraju svim tonovima kože, s polu mat završetkom koji boja usne za cjelodnevnu udobnost, pa se neće razmazati ili izblijedjeti i do 10 sati.

 

“Kao kompanija koja se zalaže za pružanje visokokvalitetnih i inovativnih proizvoda našim potrošačima, razvili smo ruž za usne koji traje i do 3 puta duže od standardnih formula. Uz to, čini vam se kao da ne nosite ništa, što znamo da je svakoj ljubiteljici šminke iznimno važno: ta lakoća nakon nanošenja, osjećaj kao da ruža niti nema, ali  ipak jeste tu, pigmentiran i postojan,” naglašava Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja.

 

Avonova Power Stay makeup linija za šminkanje hvaljena je postojana linija koja se drži i traje tijekom pretrpanog ženskog dana i svakodnevnih rutina. Asortiman koji uključuje i maskaru, korektore, puder, olovke i sjenilo za oči već je dostupan u Avonovom katalogu.

 

Avon True Power Stay ruž za usne 3,6 g - 49,90kn