KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 10.03.2021.

Sì Eau de Parfum Intense


Nova inačica kultnog ženskog mirisa Sì, senzualnog i zavodljivog, stvorena za emancipiranu i slobodnu ženu koja prihvaća i voli svoju najintenzivniju stranu i koja, pišući vlastita pravila, živi punim plućima


Kultni ženski miris Sì brenda Giorgio Armani po prvi je puta predstavljen 2013. godine. Istovremeno senzualan i zavodljiv, u tren je oka osvojio žene diljem svijeta. Stapajući neovisnosti duha, sofisticiranost i vedrinu,  slavi hrabrost žena, potičući ih da pišu vlastita pravila i žive život punim plućima.

 

Kolekciji mirisa Sì pridružio se miris Sì Eau de Parfum Intense, još intenzivnija i sofisticiranija inačica klasičnog ženskog mirisa koji utjelovljuje samopouzdanje i energiju.

 

Smion miris

 

 

Miris Sì Eau de Parfum Intense orijentalan je voćni chypre miris kojim Giorgio Armani ženi daje poticaj da istraži svoju najintenzivniju stranu.

 

Stvorila ga je Julie Massé (MANE), parfumerka koja je stvorila sve Sì mirise. Sì Eau de Parfum Intense klasični miris odvodi u privlačnom novom smjeru. Gornja primamljiva nota mirisa nektar je crnog ribiza ekstrahiran iz jezgre voća, po čemu su poznati mirisi iz obitelji Sì. U srcu mirisa baršunasti su pelin i ruža Isparta ubrana u Isparti, regiji Turske poznatoj kao „grad ruža“. Ove dvije note zajedno stvaraju snažan i intenzivan učinak. U osnovnim su notama pačuli i benzoinska smola, od kojih obje pružaju osjećaj obavijenosti mirisom.

 

Vanilija u mirisu Sì Eau de Parfum Intense dolazi iz zaštićenog područja Loky Manambato na Madagaskaru, a nabavljamo je u suradnji s lokalnom  neprofitnom organizacijom, što je samo jedna od mnogih inicijativa brenda Giorgio Armani kojom ovaj brend pridonosi društvenoj odgovornosti u sklopu programa „Solidarna nabava”. Cilj je ovog programa osiguranje etičkog načina nabave ključnih sastojaka i doprinos gospodarskom razvoju lokalnih poljoprivrednih zajednica, što je u skladu s načelima obraćanja pozornosti na detalje, biranja prirodnih materijala i poštivanja prirode brenda Giorgio Armani.

 

Kultni dizajn, novi intenzitet

 

Sì Eau de Parfum Intense predstavljen je u kultnoj i prepoznatljivoj bočici Sì. Ona je strukturirana, a jednostavna, jer s lakoćom privlači pogled na svoje obline i organski čep.

 

Bočica je izvana lakirana, što rezultira prozirnim izgledom. Crni lak na bazi bočice izvana prozirno staklo prožima nježnim zavodničkim efektom, slaveći elegantnu intenzivnost toga mirisa. Sjajni crni čep u obliku kamena prepoznatljiv je dio mirisa iz kolekcije Sì, kao i elegantni zlatni prstenovi oko vrata i baze bočice koji pružaju glamurozan izgled.

 

Kolekcija Sì

 

 

Nakon predstavljanja mirisa Sì Eau de Parfum Intense, kolekcija mirisa Sì sada obuhvaća pet istaknutih mirisa koji prenose različite aspekte Sì vizije ženstvenosti: Sì Eau de Parfum, Sì Eau de Parfum Fiori, Sì Passione Eau de Parfum, Sì Passione Eau de Parfum Intense i Sì Eau de Parfum Intense.

 

Miris Sì EAU DE PARFUM INTENSE utjelovljuje Cate Blanchett, glumica i dobitnica Oscara. U novoj kampanji fotografa Toma Munroa, ona dočarava bezvremenost i modernost.