KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Redakcija, 26.03.2021.

Ljepota, moda i stil u fokusu Ženskih večeri Kluba crvenih cipela


Prvo proljetno druženje žena u crvenim cipelama


Nakon podulje stanke prouzročene pandemijom corona virusa, članice Kluba crvenih cipela, neformalne, ženske, networking platforme koja okuplja žene te radi na poticanju njihovih aktivnosti i promicanju kvalitetnijeg i ispunjenijeg života, sinoć su u Hrvatskom glazbenom zavodu održale prvu ovogodišnju Žensku večer.

 

 

Elegantan i raskošan prostor 144 godina stare  „kuće u kojoj stanuje glazba“ bio je divna „pozornica“ za druženje žena koje u svakoj situaciji pronalaze priliku za osobni razvoj i rast te međusobno osnaživanje i podršku.

 

Alma Premerl zoko, Đurđica Marković i Nataša Katanec

 

U prvom dijelu večeri, na panelu nazvanom „One su zakon“,  Đurđica Marković, domaćica večeri i predsjednica Kluba crvenih cipela, ugostila je Almu Premerl Zoko, stilisticu, modnu savjetnicu i vlasnicu modnog brenda, i Natašu Katanec, beauty training managericu, koja je za članice Kluba pripremila promociju novog parfema francuskog parfemskog diva Guerlain -  Mon Guerlain Sparkling Bouquet.

 

 

Alma i Nataša s velikim su žarom pričale o svom poslu – Alma o promjenama u svijetu mode u protekloj godini, o modnim novitetima za ovo proljeće, o značenju prihvaćanja sebe takvih kakvi jesmo te kako odabrati odjeću u skladu s građom tijela, a Nataša o kozmetici i parfemima koji su njena životna strast, fokusirajući se na Mon Guerlain Sparkling Bouquet, Guerlainov novitet,  zanosan miris koji blista i zavodi poput najzanosnijeg osmijeha.

 

Alma Premerl Zoko

 

Nataša Katanec

 

U proteklih godinu dana i Alma i Nataša radile su punom parom, a kad to nije bilo moguće na uobičajeni način, pronalazile su novi, te još jednom potvrdile onu staru „u radu je spas“. Kao i u malom krugu dobrih ljudi koji su uvijek uz nas.

 

Marina Lehki i Sanja Rešić Herak

 

Nakon službenog dijela večeri, uslijedio je onaj neformalni – najprije bogato  darivanje sudionica, a potom druženje i ćaskanje. 

 

Anita Kontrec

 

Odličnoj atmosferi doprinijela je i konceptualna umjetnica Anita Kontrec, koja je za članice Kluba i njihove gošće zasvirala na veličanstvenom Steinway-u.

 

 

Okupljene dame tijekom večeri su  mogle i razgledati aktualnu ALMAfashion kolekciju proljeće 2021.

 

Prva ovogodišnja Ženska večer Kluba crvenih cipela održana je uz podršku  Vinarije Trdenić, poznate obiteljske vinarije iz Moslavine, koja posebnu pažnju pridaje autohtonoj sorti Škrlet.  Vinarija je nastala prije dvadesetak godina kao nastavak tradicije stare više od jednog stoljeća u vinogradarstvu i vinarstvu. Pored Škrleta, na 16 hektara vinograda na kojima je oko 85 000 čokota vinove loze, uzgajaju se i Graševina, Pinot bijeli, Pinot sivi, Cabernet sauvignon, Traminac

 

Među vinima Vinarije Trdenić, članice Kluba crvenih cipela imaju dva favorita - Rose – Trdenić iz 2017. godine, polusuho ružičasto vino voćnog karaktera vrlo zrelih zgnječenih malina, te GOLDEN fruit – Strawberry,  voćno, desertno vino od eko jagode, savršeno za nadolazeći topliji dio godine. „Kad poželim čašu posebnog,  osvježavajućeg, na prvi pogled jednostavnog, no pomalo iznenađujućeg vina punog aroma, tu je Škrlet“, otkriva nam uz smijeh predsjednica Kluba.

 

Foto: Nikola Zoko

 

Odlučite li se na posjet Vinariji Trdenić i degustaciju njihovih vina, osim u odličnoj hrani i vinu uživat ćete i u nezaboravnom pogledu na Lonjsko polje.

 

I za kraj kažimo da je prva ovogodišnja Ženska večer Kluba crvenih cipela u potpunosti opravdala slogan „Inspiracija, povezivanje i zabava“ pod kojim se odvija.

 

Dajana Jelena Dusper

 

Andreja Milas i Marina Lehki

 

Marina Lehki i Jasmina Kovač

 

Fotografije (sve osim vina): Ognjen Karabegović