KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 05.04.2021.

Trenirke za proljeće ženstvenije i ležernije nego ikada prije


Trend koji je zaludio svijet i ne misli tako lako prestati, u izvedbi i s potpisom jedne od najpopularnijih YouTuberica i poduzetnica s naših prostora - Ane Zibar


Godina iza nas prepuna je izazova, ali i ova koje teče nije puno drugačija. Svijet je na trenutke stao, vraćao se, pa opet stao i tako u krug. Naviknuti se na „novo normalno“, rijetkima je išlo kao od šale. Promjene koje se događaju, često podsjećaju na filmove znanstvene fantastike kojima se ne nazire kraj, ali postoje i oni koji su se pokrenuli i ne predaju se baš tako lako.

U moru negativnih informacija kojima smo okruženi, svakodnevno nas razvesele one koje pršte pozitivom. Lijepe priče, danas su još ljepše nego inače. Upravo jedna takva priča je i ona iza koje stoji simpatična Ana Zibar, jedna od vodećih i prvih YouTuberica u Hrvatskoj, ali i šire.

 

 

Njezinih 246 tisuća pretplatnika na YouTube kanalu, svaki tjedan željno iščekuju sadržaj koji marljivo i predano priprema. Prije svega, ona je jedna normalna, iskrena, maštovita i vrijedna mlada žena i majka, čiji savjeti i prikazivanje obiteljskog života onakvim kakav uistinu jest, oduševljava mnoge već godinama. Kada god ima priliku, uvijek naglašava da svatko može biti promjena i upravo zato, slogan njezinog brenda Ženski Svijet je„Budi promjena“. Promjena u svakodnevnim situacijama, na poslu, u svom domu, u društvu, promjena za one koji to ne mogu biti, promjena za zajednicu, promjena na bolje. Uvijek na bolje. Naprimjer, Anina nesebična ljubav prema životinjama to genijalno i opipljivo prikazuje. Svi koji je prate, znaju za tu njezinu „slabost“, ali u ovom slučaju, ta slabost je zapravo jedna velika snaga. Snaga koja potiče ljude koji je prate da udomljavaju, da brinu i pruže dom napuštenim ljubimcima.

 

„Budi promjena koju želiš vidjeti. Svi težimo i želimo neku promjenu u svijetu u kojem živimo, a da bi do nje došlo, moramo krenuti od sebe. Sve kreće od nas samih. Simbol mog brenda je leptir, on je najbolji primjer kako iz gusjenice nastaje nešto čudesno, a upravo to se krije u svima nama“ – dodaje Ana.

 

Ana  već neko vrijeme radi na svom samostalnom brendu Ženski Svijet, koji je od sada moguće naručiti putem njezinog webshopa. Riječ je o trenirkama koje su postale dio svačijeg ormara, u zadnje vrijeme pogotovo. Nekako su nas okolnosti na to i prisilile, što uopće nije loše. Kada su već vremena neizvjesna, lijepo je barem osjećati se ugodno u odjeći koju nosimo.

 

 

 

U prvoj liniji koju je osmislila, Ana je odabrala bijelu i ljubičastu jer su to boje koje ju prate od njezinih početaka, a leptir – inače, njezin zaštitni znak, važan je dio brenda. Brinula je da materijali budu izuzetni - nježan i prozračan organski pamuk i konac od svile čine njezinu trenirku premium hrvatskim proizvodom na koji je iskreno ponosna. Na Vašu adresu, trenirka će stići u posebnom eko pakiranju s prekrasnom porukom koja će Vam sigurno izmamiti osmijeh na lice. Diplomirana ekonomistica, čiji se život promijenio kada je prvi put zakoračila u svijet YouTube-a i bloganja, naglašava kako je od početka imala viziju što sa svojim radom želi postići i time se vodila. Iz dana u dan, pratitelji su rasli, a ona je dozvolila da se to dogodi prirodno.

 

Brend Ženski Svijet, svojevrsna je kruna njezinog predanog rada, koji je proslavio 7 godina, a Ana s uzbuđenjem najavljuje razne novitete i asortiman za nadolazeće ljetne dane.

 

Fotografije: Bojan Zibar