KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 05.07.2021.

Ljetno izdanje Crnog petka vodećeg online trgovca namještajem i predmetima za uređenje doma Vivre


Mogućnost online kupovine preko 257 000 proizvoda s popustima do 85 posto


Vivre, vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi predstavlja dugo očekivano ljetno izdanje Crnog petka koje počinje u ponedjeljak, 5. srpnja 2021. u 18:00.

 

Tako će svi zaljubljenici u uređenje interijera, kao i oni koji žele postati dizajneri vlastitog doma, moći iskoristiti popuste i do 85% na više od 250.000 Vivreovih proizvoda i preko 7.300 koje osiguravaju trgovci na platformi Vivre Marketplace, od čega je njih čak 110.000 dostupno za brzu dostavu.

 

Nakon rekordnih rezultata Crnog petka u studenom 2020., za čijeg su trajanja kupci iz ukupno 9 zemalja naručili više od 300.000 proizvoda, svi oni u potrazi za novim kaučima, foteljama, blagovaonskim stolicama, kuhinjskim priborom, rasvjetom, ukrasnim tekstilom te modnim i lifestyle dodacima ponovno imaju razloga za uzbuđenje jer se i ove godine popusti odnose na sve kategorije.

 

Kako bi dodatno poboljšao korisničko iskustvo i zadovoljio potrebe svojih kupaca, Vivre je nedavno na web stranicu i u aplikaciju uveo funkciju proširene stvarnosti (AR), s ciljem da pratiteljima trendova u uređenju doma olakša odabir proizvoda koji će u potpunosti odgovarati njihovom stilu.

 

Kupci će moći testirati više od 1.700 proizvoda u digitalnom obliku prije kupnje kako bi se uvjerili da će se odabrani proizvodi idealno uklopiti u njihov dom. Proizvodi s funkcijom proširene stvarnosti dostupni za testiranje mogu se pronaći odabirom filtra 3D model / proširena stvarnost.

 

“U prvoj polovici ove godine proširili smo naše skladišne kapacitete te istovremeno nastavljamo racionalizirati sustav obrade narudžbi naših vjernih kupaca. Skraćivanje vremena isporuke ostaje prioritet za Vivre i ove godine pa će tako tijekom kampanje Crni petak svi kupci moći uživati ne samo u atraktivnim cijenama, već i u brzoj isporuci kupljenih proizvoda, " izjavio je Andrei Stănescu, glavni komercijalni direktor Vivrea.

 

Kampanja će se istovremeno odvijati u svih devet zemalja u kojima je Vivre prisutan: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj.

 

 

 

 

 

Vivre, vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u srednjoj i istočnoj Europi, pokrenut je u travnju 2012., a posluje u 9 država: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj. Vivre putem internetskih trgovina i mobilnih aplikacija na navedenim tržištima nudi više od 300.000 modela namještaja, dekoracija, tekstila i dodataka i preko 1.000 brendova sa svih strana svijeta. Vivre svakodnevno nudi na tisuće novih proizvoda za sve one koji žele postati dizajneri vlastitog doma te tako ispunjava obećanje dano svojim kupcima i osigurava im online destinaciju na kojoj mogu pronaći namještaj i dodatke prilagođene njihovoj osobnosti i životnom stilu.

 

Više informacija kao i ostala iznenađenja možete pronaći ovdje!