KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 18.07.2021.

Summer Small Talk, ljetna kolekcija modnog brenda Alma Fashion


Ženske modne priče kroz ljetnu kolekciju stilistice, modne savjetnice i dizajnerice Alme Premerl Zoko


Gdje si kupila haljinu? Ima li u nekoj drugoj boji? Pokriva li ona baš sve, uključujući i moje obline? Radi li se i u veličinama većim od broja 46? Ovo su samo neka od pitanja i ženskih razmišljanja koja su stilisticu, modnu savjetnicu i dizajnericu Almu Premerl Zoko potaknula da napravi ALMA fashion ljetnu kolekciju namijenjenu svim ženama koje vole drugačije modne komade (i koje o modi pričaju sa svojim prijateljicama).

 

“Summer Small Talk je zapravo priča o slobodi, ljepoti, ljetu i ženskim (ne)savršenostima koje su skrivene ispod odjeće koju biramo! U fokusu inspiracije mi je i dalje haljina kao vladarica outfita, ali i praktično rješenje u koje se treba samo 'uskočiti' i zablistati,”  rekla je o svojoj kolekciji Alma.

 

Već na prvi pogled, ALMAfashion Summer Small Talk priča priču u veselim asimetrijama, rješenjima koja se mogu nositi na nekoliko načina, bojama i uzorcima koji pozivaju na putovanja. Koketirajući s morskim elementima - brodićima, sidrima, prugama, Alma je dala drugu dimenziju tipičnim morskim komadima stvarajući nosive modele za sve ljetne prigode.  Ne volite li pruge, valove i slično, Alma nudi printeve i boje, ali i modele koji laskaju svim oblicima građe tijela.  Novitet je činjenica da ALMAfashion kao brend pokriva skalu veličina od 36 do 48 i to kroz četiri jedinstvene veličine - mala, srednja, velika i bucika.

 

Tko je zaštitno lice kolekcije?

 

Dobro je poznato da Alma Premerl Zoko bira glumice kao zaštitna lica svojih kolekcija, želeći poslati poruku da svaki njezin ALMAfashion komad potiče modnu transformaciju i stilističku igru. Ono što glumice rade na sceni, to može jedna ALMAfashion haljina učiniti i u ženskoj svakodnevici - svaki model se može nositi na nekoliko različitih načina koketirajući s različitim stilovima i prigodama.  ALMAfashion Summer Small Talk priču ispričala je poznata karlovačka glumica Petra Cicvarić, birajući pri tom modele koji će pomiriti sve njezine prigode - svakodnevicu mlade urbane mame, dnevne izlaske i odlazak na posao, ali i situacije poput kazališnih premijera i drugih ljetnih svečanosti.

 

Gdje kupiti?

 

ALMAfashion kolekcija je dostupna u Zagrebu, Puli, Rijeci, Slavonskom Brodu, Designer Outletu Roses (HR Design), Zadru i putem FB stranice ALMAfashion.

 

Foto: Nikola Zoko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Nikola Zoko