KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 01.09.2021.

SOLINOTES – parfem kao igra te vrhunska i osobna potraga za ljepotom


17 mirisnih nota stvorenih od najfinijih esencija parfumera iz Grassea, posebno dizajniranih za originalno i skladno kombiniranje te stvaranje jedinstvenog mirisnog potpisa


Jeste li ikad poželjeli stvoriti svoj vlastiti parfem? Onaj jedan jedini, koji će biti samo vaš, a da pri tome ne bude i nedostižno skup? Za ostvarenje želje ne treba vam neko posebno znanje, ni laboratorij krcat parfemskim esencijama, jer mlada francuska marka Solinotes od najfinijih esencija parfumera iz Grassea u Francuskoj i okolici sastavlja mirisne note posebno dizajnirane za skladno kombiniranje.

 

 

Note su to koje se mogu beskrajno miješati, pa svatko od nas može stvoriti svoj jedinstveni mirisni potpis. Parfem tako postaje više od pukog koraka ljepote, postaje igra te vrhunska i osobna potraga za ljepotom.

 

17 šareno upakiranih, visokokvalitetnih mirisa Solinotes, te njihov originalni mix & match koncept, pozivaju na kreativnost i igru. Na nama je da, sukladno svom raspoloženju, odaberemo barem dva i poigramo se s njima.

 

 

Iako je oblikovana oko dominantne note, piramida svakog Solinotes mirisa  složena je, suptilna i bogata, pa se mirisi ove originalne kolekcije  mogu nositi i  samostalno, što će se itekako svidjeti ljubiteljima jednostavnosti.

 

Svojim kreativnim pristupom, Solinotes označava kraj kompaktne parfumerije koji nas tjera da biramo između prepoznatljivosti i pristupačnosti.

 

 

Solinotes mirisi održivi su, veganski i prirodni, a u kolekciji je ovih 17 mirisa: Cherry Blossom, Cotton Blossom, Fig Tree, Grapefruit, Iris, Jasmin Tree, Magnolia, Musk, Orange Tree, Pomegranate, Rose, Tiare, Tonka Bean, Vanilla, Whate Tea, Ylang Ylang Blossom i Yuzu.

 

Svoja 2, ili čak i 3 mirisa, možete nabaviti u Muller parfumerijama po cijeni od 148,90 kn za EDP 50 ml.