KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 09.11.2021.

Startao Interliber, ne propustite posjetiti tri Profilova štanda


Više od 1000 naslova iz područja beletristike, publicistike te knjiga za djecu i mlade, s popustima od 20 do 90 posto


Danas je startao Inteliber! Na omiljenom i najvećem sajmu knjiga moći ćete uživati do nedjelje, 14. studenoga. Priliku da svoje knjige za odrasle i djecu predstavi na sajmu koji je MUST za sve knjigoljupce, iskoristio je i Profil, koji svoje knjige predstavlja na tri štanda koji su smješteni u 5. i 6. paviljonu Zagrebačkog velesajma.

 

 

Na Profilovim štandovima čeka vas više od 1.000 naslova iz područja beletristike, publicistike te knjiga za djecu i mlade. Svi noviteti bit će čitateljima dostupni s popustima od 20 %, a popusti za starije naslove sežu i do 90 %.

 

Uz novi prijevod romana Elene Ferrante Mračna kći, prvoga dana Interlibera izlazi novi krimić švedskog autora triju megahit-nastavaka serijala Millennium Davida Lagercrantza – Obscuritas. U Profilu su iznimno ponosni na činjenicu da će roman objaviti samo tjedan dana nakon izlaska njegova izvornika.

 

Za Interliber izlazi i novi roman dobitnika Pulitzerove nagrade Anthonyja Doerra Grad u oblacima, koji je odmah po svom izlasku u rujnu 2021. postao bestseler New York Timesa te je ušao u finale prestižne nagrade National Book Award.

 

Nova knjiga Napokon socijalizam Thomasa Pikettyja željno je očekivani novi publicistički naslov, a tu je i biografija Winstona Churchilla iz pera aktualnog britanskog premijera Borisa Johnsona.

 

Profilov dječji program, kao i uvijek, izuzetno je bogat – tu perjanice ovog izdavača, domaći autori Maja Šimleša i Sven Nemet s novim projektom Slikobasne i novim nastavkom Suli u avanturi – Lovci na snove te Roman Simić i Manuel Šumberac s nastavkom slikovnice o dječaku Juri – Jura i raketa za tužne misli. Roman Simić napisao je i sjajan tinejdžerski roman Iva, do Mjeseca i natrag koji je ilustrirao Stjepan Štef Bartolić.

 

Od knjiga za djecu izdvojiti treba i knjigu Matta Whymana Naš planet: Jedino mjesto koje svi zovemo dom, nastalu prema istoimenoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji s predgovorom Davida Attenborougha te Orašara belgijske spisateljice i ilustratorice An Leysen.

 

Sajam će se održavati i online, a svi će se Profilovi naslovi moći naručiti direktno slanjem poruke na prodaja@profil.hr. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 200 kuna. Popis više od 1.000 naslova te 105 paketa Profilovih knjiga s interliberskim popustima bit će objavljen 9. studenoga na Profilovoj Facebook stranici.

 

Radno vrijeme sajma je svaki dan od 10 do 21 sat, petkom i subotom do 22, a u nedjelju do 20 sati.