KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 20.07.2022.

ISDIN HYDROLOSION SPF50 - SPF zaštita koju ćemo koristiti cijelo ljeto


Glavni sastojak Hydrolosiona je Chlorella Maris, vrsta alge s najvećim postotkom klorofila na svijetu, koja zahvaljujući svom antioksidativnom djelovanju potiče detox kože. Nakon korištenja, koža je hidratizirana i meka, a Hydrolosion ujedno ju čuva od ubrzanog starenja.


ISDIN, međunarodni laboratorij za fotozaštitu i dermatologiju sa sjedištem u Španjolskoj, i ove godine predstavlja  moderan asortiman fotozaštite koji prati aktualne trendove te se prilagođava svačijem načinu života i svim tipovima kože s inovativnim teksturama. U fotozaštiti tijela nastavlja s HYDROLOSIONOM, promovirajući uživanje u suncu, posebice tijekom ljetnih mjeseci.

 

 

U fotozaštiti tijela, ISDIN poboljšava sve svoje sprejeve i losione novim formulama i benefitima, uz obnavljanje svih pakiranja kako bi ih učinio ekološki održivijima i privlačnijima. Wet Skin tehnologija omogućava primjenu čak i na mokru kožu, zadržavajući svoj zaštitni faktor.

 

Znate li da postoji hidratacija koja se prilagođava našem načinu života?

 

Iz ISDIN-a nam stiže hidratacija koja se prilagođava nama, a ne mi njoj. U vječnoj smo potrazi za proizvodima koji će najbolje odgovarati našoj koži, koji će je zaštititi i s kojima ipak možemo bar malo preplanuti.

Često smo zahtjevni, zar ne?

Ali, s obzirom na ISDIN-ovu mantru ‘’Znanje koje se ne dijeli, nema koristi’’, ipak imamo sreće! ISDIN je uz tim znanstvenika razvio teksture koje odgovaraju čak i najosjetljivijoj koži. Stoga iz ISDIN-a stiže prva pomoć za ljetne avanture koja odgovara svim našim zahtjevima i prohtjevima – HydroLosion.

 

 

HydroLosion

 

U kategoriji najljepšeg SPF-a pobjedu odnosi... HydroLosion. Ovo ljeto vrijeme je za SHAKE.

 

Hydrolosion bočicu je potrebno protresti kako bi se dvije faze stopile u jednu. Koža je nakon cijelog dana na plaži elastična, hidratizirana i mirisna, a istovremeno čuva i vaš kolagen i elastin od propadanja.

 

 

Po čemu je Hydrolosion poseban?

 

Glavni Hydrolosion sastojak je Chlorella Maris - vrsta alge s najvećim postotkom klorofila na svijetu koja potiče detox kože zahvaljujući svom antioksidativnom djelovanju. Koža je nakon korištenja hidratizirana i meka, a Hydrolosion ujedno čuva kožu od ubrzanog starenja.