KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 19.07.2022.

5 proizvoda koji se moraju naći u svakoj putnoj ljekarni


Stvari o kojima treba voditi računa prilikom pakiranja


Dugoiščekivani godišnji odmor je napokon stigao. Što prije želite spakirati stvati i krenuti na put? Razmišljate što ponijeti, a bez čega godišnji može proći?

 

Ipak, postoji nekoliko stvari o kojima trebate voditi računa prilikom pakiranja, a to je vaša putna ljekarna.

 

Stoga, kako bi pripremanje za godišnji odmor prošao što bezbolnije, za vas imamo 5 rješenja koja su MUST u svakoj putnoj ljekarni.

Ne želite da vam sitnice na koje možete utjecati pokvare odmor, zar ne?

 

Upala mjehura ljeti – kako si pomoći?

 

Upale mjehura se najčeće javljaju ljeti. Hladno more i mokri kupaći kostimi česti su okidači.

Svi znamo koliko su upale mjehura bolne i svjesni smo da ukoliko se to dogodi, naš godišnji odmor će krenuti u krivom smjeru. Stoga, ukoliko ste skloni upalama mjehura, uz CYS CONTROL FORT prevenirajte upalu i nastavite uživati.

 

 

Uvijek „izgorite“ prilikom prvog sunčanja?

 

Svi priželjkujemo preplanuli ten pa u želji da ga što prije i dobijemo, nerijetko pretjeramo sa sunčanjem i završimo s opasnim i bolnim opeklinama. Izbjegnite ove godine i njih, i jogurt kojim pokušavamo rashladiti bolna mjesta, i skrivanje od sunca u apartmanu nakon što smo izgorjeli...

Prvi korak u sprječavanju je priprema kože za sunce. Uz Phytobronz Solaire, pripremite svoju kožu na štetne UVA i UVB zrake. Bogatstvo 100 % bljnih karotenoida će vas zaštiti od štetnih zraka na raznim valnim duljinama, dok će dragocjena ulja, vitamini i minerali nahraniti tijelo.

 

 

Nikako ne preskačite drugi korak, a to su SPF kreme. I ne brinite, i kroz SPF možete potamniti.

 

SPF kreme kao štit od jakih i štetnih uv zraka

 

UV zrake sve su jače i reakcija kože na sunce može biti značajna. Nikad zapravo ne znamo kako će naša koža reagirati na sunce nakon mjeseci hladnijeg vremena većinom provedenog u zatvorenom prostoru. Uz ISDIN Foto Ultra 100 Active Unify Fusion Fluid SPF 50+ za lice, reagirajte na prvi znak pigmentacijskih mrljica i ne dopustite da cjelogodišnji trud padne u vodu zbog par zraki sunca. Sigurno sunčanje može krenuti!

 

 

Neizbježni dodatak ljetnih večeri

 

Komarci. Komarci. Komarci. Zuje svuda oko nas. Uvijek se sami pozovi na party. Ovog puta pobrinite se da odu gladni. Na prirodan način spriječite iritante ubode komaraca uz Anti-Sting sprej ili spriječite svrbež s Anti-Sting umirujućom kremom.

 

Linija je na bazi ulja limunskog eukaliptusa, koji dezorijentira komarca te on ne može pronaći put do naše kože. S obzirom na prirodni sastav mogu ga koristiti i bebe od 6 mjeseca te neće izazvati reakcije ni na najosjetljivijoj koži.

 

 

Uz ovih 5 savjeta, vaša putna ljekarna je spremna i uživanje može početi!