KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 26.08.2022.

Smart, škola stranih jezika za djecu i odrasle


Ne propustite demo dan u školi stranih jezika Smart, saznajte sve o programima i metodama rada, zabavite se i uživajte u brojnim poklonima i iznenađenjima


U školi stranih jezika Smart otvoreni su upisi za djecu i odrasle! Nastava za djecu počinje 19. rujna, a za odrasle 3. listopada. Ako ste odlučili krenuti s učenjem nekog stranog jezika, ili želite da to učini vaš klinac/klinceza, evo idealne prilike da se na jednom mjestu upoznate s mogućnostima koje su vam na raspolaganju!

 

 

Posjetite demo dan za predškolce škole stranih jezika Smart, koji će se održati 8. rujna 2022. od 18 do 20 sati na kojem će profesori predstaviti svoje programe engleskog i njemačkog jezika te metodu rada, a posjetioce očekuju i brojni pokloni, iznenađenja i puno zabave!

 

Škola stranih jezika Smart, koja slavi svoj 16-ti rođendan, u sklopu svoje ponude nudi tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle. Osim po stručnim profesorima, Smart škola poznata je i po Smart metodi koju su sami razvili. 

 

U nastavi, profesori velik naglasak stavljaju na komunikaciju i interakciju s polaznicima kao i kvalitetu usvojenog gradiva već od početnih stupnjeva, a gramatika se usvaja promatranjem i zaključivanjem umjesto učenjem napamet.

 

 

Kroz Smart školu  prošlo je više od 6000 polaznika. Kako bi nadmašili očekivanja svojih polaznika, a time utjecali i na njihovo zadovoljstvo, Smart škola je razvila sustav kvalitete kroz koji prati i mjeri zadovoljstvo polaznika, a na temelju rezultata kontinuirano unapređuje svoje usluge.

 

Kvalitetom usluga, zadovoljstvom svojih polaznika i suradnjom s inozemnim partnerima Smart škola nastoji ojačati imidž te postati vodeća škola stranih jezika u zapadnom dijelu grada Zagreba.

Osim redovne nastave, Smart škola pruža mogućnost individualne nastave za sve one koji su spriječeni dolaziti na nastavu u redovnim terminima. Nastava se odvija online ili korištenjem Smart to go opcije koja nudi mogućnost dolaska profesora u vaš dom ili tvrtku. Termini i intenzitet individualne nastave prilagođavaju se potrebama polaznika.

 

Smart škola svake godine nudi mogućnost upisa u više od 10 svjetskih jezika, uz brojne popuste i akcije.

 

Više informacija o upisima možete pronaći OVDJE!