KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 21.11.2022.

Keep moving, inspirativna poruka nove kolekcije dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik


Kolekcija brenda Etna Maar inspirirana urbanim, suvremenim ženama u stalnom pokretu


Modna dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik lansirala je novu jesensku kolekciju. Ovog puta inspiraciju je pronašla u urbanim, suvremenim ženama koje zadivljuju neiscrpnom energijom i svojom nezaustavljivošću.

 

„Divim se ženama koje koračaju samouvjereno i hrabro i ne zaustavljaju se u neočekivanim situacijama koje mogu promijeniti životni put, već odlučno idu dalje i nastave hodati u nekom drugom smjeru. Ispunjava me kreiranje odjeće za takve žene, trudim se stvoriti komade koji pokazuju osobnost, laskaju tijelu i pritom ne sputavaju u pokretu,“ – kaže Andrijana Subotić Pjajčik.

 

Etna Maar u ovoj kolekciji nudi više modela mekanih oversize kaputa u crnoj boji i jedan zanimljivi kaput s dva lica izrađen od kvalitetnog, podstavljenog materijala koji štiti od vjetra i niskih temperatura. Haljine su uvijek bile posebna strast Andrijane Subotić Pjajčik pa su joj i ove sezone u fokusu. U krojevima haljina jasno se iščitava kreativni potpis dizajnerice, koloristički prevladava crna i nijanse sive boje, a materijali su podatne viskoze, topla pletiva, ugodni pamuk i vrhunske mješavine koje se odlikuju dugotrajnošću i lako se održavaju, te umjetna koža. Kolekciju upotpunjuju hlače i suknje različitih krojeva, tunike i košulje među kojima se ističe bijela kao vječni klasik urbane ženske mode.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cjelokupnu kolekciju potražite OVDJE!

Fotografije: Igor Emil Horvat

Make up:  Ivana Bilanđija Bily