KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Đurđica Marković, 23.11.2022.

Uspomena koja osvaja TTA The Moment EdP za Nju i Njega


Igra darivanja u kojoj smo uz nove pratitelje na Facebooku dobili i mali krug divnih žena


Život modernog čovjeka odvija se u svijetu koji je mješavina realnosti i virtualne stvarnosti, što ima svoje dobre, ali i loše stvari. Mjera našeg postojanja u virtualnom svijetu je naša aktivnost u njemu, ponajprije na društvenim mrežama. Broji se svaki lajk, komentar i dijeljenje sadržaja, svi želimo grupe i stranice s mnogo pratitelja…

 

 

Ne čudi stoga što smo i mi u jednom trenutku poželjeli da chicita osvoji neke nove ljude i dobije nove čitatelje. Pokazalo se da to više nije tako lako jednostavno kao na počecima Facebooka, pa smo, mozgajući što da učinimo kako bismo „osvojili“ neke nove ljude, odlučili svakog tjedna našim najaktivnijim pratiteljima zahvaliti jednim malim poklon paketićem čija vrijednost nije velika u materijalnom smislu, no lijep je znak pažnje.

 

Nismo imali neka naročita očekivanja – svaki tjedan jedan poklon paketić, nekoliko novih pratiteljica / pratitelja - i to je to. No, svemir ili netko drugi odlučio je dati nam posve neočekivan i beskrajno vrijedan dar: kroz svakodnevnu višekratnu prepisku s vama, chicita je dobila svoj mali krug divnih žena!

 

Iako nismo napravili neko istraživanje koje bi nam pokazalo tko su žene koje prate i čitaju chicitu, kroz vaše komentare na naše postove saznali smo kakve ste osobe, što volite, što vas veseli, a što tišti, kako živite, o čemu sanjate … U tom našem virtualnom druženju koje smo započeli 5. rujna saznali o vama stvari kojih nema na vašim profilima, otvorili ste nam se onako kako se otvaramo onima koji su nam dragi, i to je nešto što ne bismo ni u snu očekivali.

 

U ova dva i pol mjeseca oduševile ste nas mnogo puta! Među vama su divna, skromna Monika koja nam je 13. rujna napisala: „Bila bih sretna samo s olovkom za oči i lakom za nokte“, Dajana koja se odrekla svoje Barcaffe bočice za vodu u korist Bojane, iste one Bojane koja se tako požrtvovno, srčano i nježno brine za svog Aleksandra … Među vama je i Ksenija koja nam šalje fotografije sa svojih divnih putovanja, jer sve bismo mi putovale no iz raznih razloga nismo baš u prilici i baš je lijepo da netko te svoje sretne trenutke dijeli s nama … Mnoge od vas divne su mame, obitelj vam je sve na svijetu, a ima tu i sretnih i ponosnih baka. Iako niste uvijek dobro, a ima vas i s ozbiljnim boljeticama s kojima nije uvijek lako živjeti, ne kukate, ne žalite se, darujete nam svoje dobre trenutke, jednako nesebično kao što se veselite kad neka od vas osvoji  poklon paketić …

 

Da, vi ste naš mali krug divnih žena! Zajedno stvaramo uspomene. Kad smo vas pozvali da s nama podijelite neku svoju lijepu uspomenu, nismo ni sanjali da ćemo dobiti komentare kakve smo dobili. Bilo je užasno teško odabrati jednu od 45 uspomena koje ste podijelili s nama, no od Avona smo dobili samo jedan Today Tomorrow Always – The Moment EdP za nju i njega, i kako zaista nemamo sredstava za kupiti poklone i za vas ostale, iako ga sve zaslužujete, stisnuli smo zube i odabrali.

 

 

Parfemski set Today Tomorrow Always – The Moment EdP za nju i njega svojom je uspomenom osvojila Lidija S. Lidač, koja je s nama podijelila uspomenu na kosu koju joj je majka odrezala kad je imala 4,5 godina, a koju je prije nekoliko godina donirala udruzi „Kosa ljubavi“ koja je tražila prirodnu kosu za oboljelu djecu.  „Moja uspomena se sada nalazi jedino u mojim fotografijama, ali moje srce je puno jer sam nekom djetetu možda uljepšala dan“, napisala nam je Lidija dodavši: „Pogled na tu fotografiju i dandanas podsjeća na taj najljepši djetinji miris, miris dječje kosice i mog djetinjstva.“

 

 

Hvala Lidiji što je s nama podijelila ovu prekrasnu priču, kao i fotografiju svoje divne pletenice!

 

Hvala i svima ostalima koji ste svakodnevno s nama! Hvala vam što nam darujete svoje vrijeme jer, osim bića koja volimo i zdravlja, ono je jedina istinska dragocjenost našeg doba!

 

Vaša Đurđica