KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 28.05.2024.

Sexy, not sorry!


Palmersova oda ženama: Svaka heroina zaslužuje krunu


Palmers, lider u proizvodnji donjeg rublja kupaćeg programa svojom najnovijom kampanjom ističe kako je svaka žena jedinstvena i ne prihvaća nikakve isprike.

 

Prevelike, predebele, preglasne, pretihe, odvažne... Žene su svjesne kritičkih pogleda i suptilnih optužbi. Stalni društveni pritisak rezultira time da, prema istraživanjima, 75 % svih isprika dolazi od žena. Palmers se tome suprotstavlja i predstavlja svaku ženu kao uzor.

 

" Sexy, not sorry!  - puno je više od slogana. Za nas, to je izjava i posvećenost raznolikosti ženske ljepote. Želimo da svaka žena prolazi kroz život s povjerenjem i da više ne osjeća potrebu ispričavati se za svoje postojanje. Kao proizvođač donjeg rublja, svjesno stvaramo slike koje odražavaju stav našeg brenda", rekao je Janis Jung, predsjednik Uprave Palmers Textil AG.

 

Bianca Rosemarie i Pandora Nox

 

U najnovijoj kampanji, Palmers pred kameru dovodi ukupno sedam žena vrlo različitih životnih priča i njihovih osobitosti. Ono što ih povezuje je njihova hrabrost i čvrsto uvjerenje da se ne trebaju ispričavati zbog onoga što doista jesu. One su somalijsko-austrijski model, autorica i bivša Bond djevojka Waris Dirie, koja se bori za prava žena i protiv genitalnog sakaćenja kao posebna veleposlanica UN-a sa svojom Zakladom Dessert Flower Foundation; Bianca Rosemarie, gluha aktivistica s vitiligom koja se zalaže za vidljivost i prihvaćanje; drag performerica iz Beča Pandora Nox, koja se bori protiv tradicionalnih rodnih uloga i prva je žena koja je pobijedila u reality showu Drag Race Njemačka; Stefanie Millinger, jedanaestostruka svjetska rekorderka iz Salzburga, koja svijetu dokazuje svoju snagu i vjeru u sebe.

 

Veronica, Waris Dirie i Stefanie Millinger

 

"Izuzetno smo ponosni što naše proizvode predstavljaju žene koje samouvjereno koračaju svojim putem bez obzira na sve. Želimo potaknuti djevojke i žene da vjeruju u sebe. Mi smo mlade, stare, visoke, niske, seksualne, ženstvene, androgine, tihe, glasne - mi smo seksi, i nema isprike", rekla je Rosmarie Rotter, direktorica prodaje u Palmersu.

 

CEO Janis Jung, predsjednik uprave i izvršni direktor tvrtke Palmers Textil AG. i Rosmarie Rotter direktorica prodaje